KSFPN

KLUB STUDENATA FAKULTETA POLITIČKIH NAUKA – KSFPN je najmlađa studentska organizacija na Fakultetu političkih nauka. Osnovana je 11. marta 2011. godine od strane studenata prve godine osnovnih studija.

Pored učestvovanja i rada u Studentskom parlamentu, KSFPN ima veliki broj predstavnika i u organima fakulteta – Savetu, Nastavno-naučnom veću, fakultetskim odeljenjima i katedrama.

KSFPN je, iako najmlađa organizacija, za kratko vreme uspela ispuni očekivanja svojih članova i studenata, i da postane sinonim za odlične rezultate i zavidne projekte.

Ostvarena je saradnja sa mnogim medijskim kućama, organizacijama i ljudima od značaja, što je dodatno pripomoglo realizaciji svakog našeg projekta. Studenti su bili u prilici da prisustvuju velikom broju tribina i predavanja, obilasku vodećih medijskih kuća, simulaciji rada Skupštine, i mnogim drugim projektima namenjenim proširivanju njihovih znanja i iskustava.

Kao organizacija kojoj su studenti uvek na prvom mestu, KSFPN podstiče kreativnost, inovativnost i konstantan trud i rad, jer smatra da su upravo te vrednosti ključ svakog uspeha.

„Mi nikada nismo bili, koliko god rad i trud bili primarni, samo grupa ljudi koju veže obaveza. Mi smo kroz rad postali više od toga, i to je ono što doprinosi uspehu svih nas. To je, zapravo, naš najveći uspeh“.

Pozivamo sve one koji su kreativni, imaju ideje i zainteresovani su za organizovanje novih projekata, da nam se pridruže i osete deo naše atmosfere.

Članovi organizacije KSFPN
i redakcija časopisa Studentski Žurnal