Partneri

Škola poslovnih veština je projekat pokrenut od strane studenata Elektrotehnickog fakulteta koji je zamišljen tako da kroz niz predavanja i radionica, koje drze eksperti sa inostranih fakulteta i iz velikih kompanija, kao i poznati umetnici, od kojih je prvo predavanje prof. Johna Lennoxa sa univerziteta Oksford, edukuje studente i pripremi ih za rad posle fakulteta.

Projekat je osmišljen tako da studentima Beogradskog univerziteta, raznih fakulteta, omogući znanje iz veština koje su neophodne za vreme i posle studija, kao i odnosa među ljudima, podsticaja za napredak a i etike koje se treba držati na poslu.

više o projektu na: http://suetf.org/skola-vestina/

Portal Mladi je servis koji  se trudi da svakodnevno objavljuje informacije i vesti  o brojnim seminarima, obukama, treninzima, stipendijama kako u zemlji tako i u inostranstvu, mogućnostima za stažiranje i usavršavanje, studijskim putovanjima, poslovnim ponudama ali i drugim zanimljivim sadržajima koji doprinose kvalitetnijem informisanju mladih.
više na: www.portalmladi.com

 

 

1463380_10202530191278110_1147396291_n

Fotokopirica “Star”, koja se nalazi u neposrednoj blizini Fakulteta Organizacionih i Političkih nauka, nudi Vam širok spektar usluga: kvalitetno štampanje, kopiranje i skeniranje, kako u crno-beloj varijanti, tako i u koloru (A3 i A4 format).

Usluge su namenjene korisnicima (studentima i ostalim, kako fizičkim, tako i pravnim licima) koji žele ekonomičan, ali kvalitetan crno-beli otisak ili kopiju, u tiražu od jednog ili nekoliko hiljada primeraka. Brzina izrade, ujednačen kvalitet svake kopije i povoljna cena, su naša najbolja preporuka.

Takođe, u ponudi imamo i koričenje (spiralno, meko i tvrdo), izradu vizit karata, flajera, memoranduma, pečata . opije i povoljna cena, su naša najbolja preporuka.

 Fotokopirnica Star
Nikšićka 5/1
011/397-25-26
www.printlystar.com

Obrazovni Centar EQUILIBRIO jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. U nastavi stranih jezika Centar EQUILIBRIO primenjuje poslednja dostignuća evropskih stručnjaka iz ove oblasti, bazirajući sve metode učenja na takozvanom komunikativnom pristupu. Široka ponuda različitih kurseva, visoka stručnost svih predavača, savremeno opremljene i klimatizovane učionice samo su neki od razloga da se odlučite upravo za Centar EQUILIBRIO.Opšti kursevi jezika: engleski, nemački, španski, italijanski, norveški, ruski i grčki jezik. Specijalizovani kursevi: Pripremni kursevi za FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS, DELE i GOETHE ispite, Poslovni engleski, Konverzacijski kursevi…

OTVORITE VRATA SVETA!!!
Obrazovni Centar EQUILIBRIO
Braće Jugovića 23/I
011/33 73 595, 065/33 73 595
www.stranijezici.com